Toyota Oslo AS er en av Oslos største bilforhandlere og er landets største Toyota forhandler. Vi har fire forhandleranlegg: Økern, Oppsal, Skøyen og Kolbotn.  På Alnabru har vi et bruktbilsenter og et skadesenter. Totalt er vi 230 kundeorienterte medarbeidere som gjør sitt beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. For å se våre omsetningstall trykk HER.

Vår visjon: Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder.

 

Om Bauda AS
Ble etablert i 1959 og driver i dag 17 Toyota-forhandlere på Østlandet og Sørlandet, hvorav fire også selger Lexus. Forhandlerne er fordelt på syv selskaper; Toyota Asker og Bærum AS, Toyota Drammen AS, Toyota Oslo AS, Toyota Romerike AS, Toyota Sør AS, Toyota Hønefoss og Toyota Østfold & Follo AS.

Bauda-forhandlerne står i dag for i overkant av 36% av det totale Toyota-salget og 45% av det totale Lexus-salget i Norge. Vi er i overkant av 750 medarbeidere.
Bauda AS eier en rekke eiendomsselskap som forvalter forretningsbygg på det sentrale Østlandet og Sørlandet.
Bauda-konsernets opplæringskontor for bilfag jobber med rekruttering og opplæring av fagarbeidere, samt tilrettelegging av lærlingeplasser i våre datterselskaper.
Bauda AS eies av Baumann-familien med 60 % og Toyota Motor Europe med 40 %.