Er du vår nye bilmekaniker?

Nå søker vi nye kollegaer til vårt verksted på Oppsal og Økern

Bygg din karriere i et miljø som anerkjenner og verdsetter dine ferdigheter og ambisjoner!

Vi er på jakt etter vår neste servicehelt som deler vår visjon – Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder. Har du fagbrev som bilmekaniker eller relevant erfaring som servicespesialist fra bilbransjen vil vi høre fra deg!

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål. 

Hvorfor bli en del av Toyota Oslo?

Vi legger stor vekt på et positivt arbeidsmiljø og et sterkt fellesskap. Hos oss får du ikke bare muligheten til å jobbe med et av verdens ledende bilmerker, men også sjansen til å utvikle deg både profesjonelt og personlig. Vi verdsetter hver enkelt medarbeider og tror på å skape et arbeidsmiljø som inspirerer til samarbeid, innovasjon og suksess.

 • Kontinuerlig forbedring: Vi legger stor vekt på kontinuerlig forbedring av prosesser og produkter. Dette gir medarbeiderne våre muligheten til å være involvert i utfordrende prosjekter og stadig forbedre sin kompetanse.
 • Respekt for mennesker: Hos oss vektlegger verdien av respekt for hver enkelt medarbeider. Dette bidrar til et positivt arbeidsmiljø og en bedriftskultur som oppmuntrer til samarbeid og deltakelse.
 • Jobbsikkerhet: Vi har en historie med stabilitet og jobbsikkerhet – vi er en del av et større konsern som Norges største Toyota og Lexus forhandler og har historie som strekker seg tilbake første import av Toyota til Norge.
 • Opplæring og utvikling: Vi investerer i opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Gjennom Toyotas opplæringsprogrammer og sertifiseringsløp for teknikere, samt relevante kurs (f.eks. PKK kurs).
 • Bærekraft og samfunnsansvar: Toyota har vist engasjement for bærekraft og samfunnsansvar og sammen med konsernet setter vi bærekraft og mangfold på tapetet.

Toyota Oslo er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn.

Bli en del av Toyota Oslo, hvor dine ferdigheter blir verdsatt, og hvor vi sammen streber etter å levere den beste opplevelsen for våre kunder og medarbeidere.

Å jobbe på Toyota er som å være en del av et dynamisk fellesskap, hvor verdien av en ansatt ikke bare måles i dagens prestasjoner, men også i evnen til å vokse og utvikle seg over tid. Toyota legger vekt på et inkluderende og støttende arbeidsmiljø, hvor læring og personlig utvikling er like viktige som daglig arbeidsinnsats."

Gökcan, medarbeider Toyota Oslo 

Arbeidsoppgaver

Som tekniker vil du først og fremt sørge for at det vi mener er verdens beste biler har Norges mest fornøyde kunder. Konkrete arbeidsoppgaver vil være:

 • Service og vedlikehold
 • Mekaniske reparasjoner

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi for oss deg som:

 • Er fagutdannet bilmekaniker (fagbrev) med relevant erfaring
 • Har førerkort klasse B
 • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater. 

Om arbeidsgiveren

Toyota Oslo er et av distriktets største bilforhandlere og har fem avdelinger: Økern, Oppsal, Follo, Alnabru Bruktbilsenter og Alnabru Skadesenter. Vi er 240 kundeorienterte medarbeidere som gjør sitt beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2022 solgte vi over 3 500 biler, og omsatte for ca. 1 300 millioner kroner.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon "Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder". Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2022 omsatte konsernet for ca. 5 100 millioner kroner og solgte over 15 000 biler, og har 907 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.  

Søknadsfrist: Snarest