Vårt fordelsprogram

Alle biler trenger regelmessig originalservice for å være mest mulig trafikksikre, ha lavt forbruk og for at man skal unngå større framtidige reparasjoner.

Når du følger serviceheftets program for Toyota Originalservice hos en av våre avdelinger, vil du ha følgende fordeler:

  • Tar du EU-kontroll sammen med service, får du avslag på service tilsvarende halv pris for EU-kontrollen.
  • Vi skifter utvendige lyspærer gratis for deg når du skulle ha behov for det – du betaler kun for pæren.
  • Ved hovedservice vasker vi din bil utvendig og vi foretar motorvask.
  • Vi kalibrerer dekktrykksensorene for deg om du følger vårt serviceprogram.
  • Dagens biler har så avansert teknologi at det kreves spesialkompetanse og spesialutstyr på hvert bilmerke for å kunne utføre alle reparasjoner. For Toyota er det kun autoriserte Toyota-verksteder og deres teknikere som har dette.
  • Moderne biler inneholder mye elektronikk som, i likhet med din PC, trenger oppdateringer for å fungere best mulig. Som autorisert Toyota-verkstedet har vi alltid tilgang til de nyeste oppdateringer og andre modifiseringer som gjelder din bil. Ved servicebesøk hos oss, utføres dette som en del av vedlikeholdsprogrammet.
  • Ved å følge vårt serviceprogram beholder du all garantien på ett sted.

Ved sammenligning av våre originalservice priser med andre aktører, er det viktig å være oppmerksom på hva du faktisk betaler for. Det kan være store forskjeller i forhold til hvor mange punkter som utføres og hva som virkelig skiftes av deler, væsker og filtre.

Toyota Express Service - Tilbake på veien etter kun 60 minutter

Få utført vedlikeholdet mens du venter – dobbelt så mye oppmerksomhet, men ikke dobbel kostnad. Når du leverer bilen til vedlikehold ønsker du som kunde at dette selvfølgelig utføres kvalitetsmessig.

Toyota Helsesjekk på hver eneste service

Din nye Toyota er fullpakket med en rekke ulike styrings- og sikkerhetssystemer som samarbeider om å ivareta bilens ytelse og din trygghet på veien.

Toyota Hybrid Helsesjekk

Dette er sjekk og eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du har rett programvare til din bils elektro­niske systemer.

Toyota Eurocare

Skulle du få problemer med din nye Toyota i Norge eller i en av 40 europeiske land, står Toyota Eurocare til disposisjon  24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.